Thursday, 23 December 2010

Alterations Project of Oliver Residence in Seaforth, New South Wales

This modern house design is the results of an additions and alterations project of Oliver Residence in Seaforth, New South Wales. The renovation project involved important reconfigurations to the existing dwelling, including a new formal entry lobby at the upper level with direct access to the open plan living area, the creation of a new full length deck to the upper level with integrated sun shading, new master ensuite and walk in robe, new bathrooms, general facade upgrades and building remodelling.
The result is a substantial family home with a single design aesthetic that readily accommodates indoor, outdoor living and encourages constant interaction with the phenomenal view.

No comments:

Post a Comment